Σεφτέ στο… πεντάλεπτο!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας «καθάρισε» στο… πεντάλεπτο τον Αγροτικό Αστέρα και πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη με 2-0.

Το καλό τους πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» και πανηγύρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στην Football League, όπου μετρούσαν δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν τον Αγροτικό Αστέρα, μπήκαν δυνατά και μέσα σε ένα τρίλεπτο (2’-5’) είχαν διασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Τζέκου (2’), Τσιλούλη (5’). Σημειώνεται ότι τα αποκτήματα, Ντεμπελέ, Κρητικός πήραν φανέλα βασικού, με τον τραυματισμό του δεύτερου να μην εμπνέει ανησυχία.

Δυνατά μπήκε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 2’ με τον Τζέκο και στο 5’ με τον Τσιλούλη, αξιοποιώντας με τον πιο ιδανικό τρόπο την υπεροχή της στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αργότερα, ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε με τους Βουτσιά (29’), Γκότοβο (38’).

Νωθρό και χωρίς φάσεις στο δεύτερο μέρος στην Καρδίτσα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν απειλητικοί και δίκαια ηττήθηκαν. Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας έχασε σημαντικό έδαφος να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στην άνοδο της Super League.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 2’ Τζέκος, 5’ Τσιλούλης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι (90’ Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (83’ Καραγιάννης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος, Τσιλούλης, Κρητικός (27’ Τζάνης).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος (72’ Φιλίπε), Κουκόλης, Θεοδωρίδης (61’ Πάτο), Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Βουτσιάς.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Αναστασίου (Λάρισας), Γιάντσης (Ημαθίας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep