Νίκησε άγχος και Ελευσίνα

Ο Απόλλων Σμύρνης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Ελευσίνα κατάφερε να επιστρέψει και να βρεθεί πάλι στην κορυφή με νίκη 3-1.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο της Ελευσίνας και δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις ώστε να προηγηθεί. Το άγχος και η καλή άμυνα του Πανελευσινιακού τον έφεραν σε ακόμη δυσκολότερη θέση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με το λάθος του Γεωργακόπουλου και την κεφαλιά του Τσούπρου στο 28ο λεπτό.

Ο Κάσσος ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση στο 38ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή και η τελική λύτρωση από τον Κονέ με φάουλ στο 69ο λεπτό. Ο Διαμαντόπουλος στο 86ο λεπτό έγραψε το τελικό 3-1. Ο Τζάνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από χτύπημα που είχε στο ρινικό οστό.

Με τη νίκη του αυτή ο Απόλλων Σμύρνης πάτησε ξανά μόνος στην κορυφή, όντας η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμα. Η ομάδα της δυτικής Αττικής ηττήθηκε έπειτα μετά από δύο αγωνιστικές και βρίσκεται πέντε πόντους μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-3

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Τσούπρος - 38' Κάσσος, 69' Κονέ, 86' Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Κασνέτση (80' Κωνσταντινίδης), Νίασον (71' Αγγελούδης), Ακούζιε (46' Κορομηλάς), Πρίντεμπς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Κάσσος, Κρητικός (62' Ρομάνο), Τζάνης (45' Πετρόπουλος), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (89' Καλλέργης).

ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πριόνας, Περιβολάρης (Εύβοιας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep