Τη σκότωσαν οι πρώην

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 2-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη, με δράστες δύο πρώην «νησιώτες»

Νικηφόρα ξεκίνησε στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα ο Αλέκος Βοσνιάδης, καθώς η ομάδα του επιβλήθηκε 2-0 της Καλλονής στο γήπεδο του «Ταρλά». Δύο πρώην νησιώτες βρήκαν δίχτυα, στο 7’ ο Αρναρέλλης και στο 31’ ο Στεφάνοβιτς. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ενώ έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές, που ανέτρεψαν τα πλάνα του Γαβαλά.

Ο ΑΟΤ έφτασε τους 15 βαθμούς, μετά από 12 αγωνιστικές, ενώ η Καλλονή έχει μείνει στους 6 βαθμούς, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα.

Επιθετικά ξεκίνησαν τα Τρίκαλα το παιχνίδι στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή και στην δεύτερη ευκαιρία τους, κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 7’ ο Γκόλιας σέντραρε και ο Αρναρέλλης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ατυχία συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους, καθώς στο 14’ ο Μανιάτης αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο 20χρονος Μαλλής.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση και στο 31’ μετά από φάση διαρκείας, ο Στεφάνοβιτς πέτυχε το 0-2. Στη συνέχεια η Καλλονή προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειες των Αποστόλου και Σοφιάνη δεν είχαν τύχη.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό και στο 52’ οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να κάνουν από μια αλλαγή, καθώς οι Σοφιάνης και Λεάντρο Πίντο συγκρούστηκαν στον αέρα κεφάλι με κεφάλι και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Οι δύο παίκτες μάλιστα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για να τους τοποθετηθούν ράμματα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν πίεζαν ιδιαίτερα, με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ τους. Η Καλλονή δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις στα καρέ των δύο τερματοφυλάκων. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τα Τρίκαλα να κατακτούν την τέταρτη φετινή τους νίκη.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: 7’ Αρναρέλλης, 31’ Στεφάνοβιτς

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (14’ Μαλλής), Σάββα, Αποστόλου (46’ Αγριμάκης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Γιώργου, Λίταινας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης (51’ Κροτσίδας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Πίντο (52’ Βέρτζος), Αρναρέλλης (83’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης (62’ Τζάκσον), Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης, Χαλβατζάκος (Πειραιά)

Last modified onΠαρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep