Χωρίς νικητή στις Σέρρες

Πανσερραϊκός και Πανθρακικός έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 0-0.

Τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και ο Πανθρακικός προέρχοταν από ήττες στη Football League και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στις Σέρρες ήθελαν τη νίκη, αλλά δεν κατέστη εφικτό κάποια από τις δύο να την κατακτήσει (0-0). Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε δυνατά στο ματς για να αιφνιδιάσει, αλλά ούτε ο Ζυγκερίδης ούτε ο Κάρδαρης κατάφεραν να σκοράρουν. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Αποκορύφωμα ήταν τα δύο δοκάρια. Το ένα στο 56' με τον Τσελεπίδη και το άλλο στο 57' με τον Τσιμίκα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη είχε εκ νέου την υπεροχή, οι «πράσινοι» επεδίωκαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, αλλά οι δύο εστίες δεν παραβιάστηκαν ποτέ. Μετά τη λευκή ισοπαλία, ο Πανσερραϊκός είναι 8ος στους 14 βαθμούς (έχει ματς λιγότερο), ενώ ο Πανθρακικός 12ος με 12 βαθμούς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης (11' λ.τρ. Κανούλας), Τσιμίκας, Κάκκο (78' Κτιστόπουλος), Τσούτσης (84' Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63' Φουρκάν), Μήλιος, Ζυγκερίδης (80' Κωστίκος), Κυριαλάνης (61' Μπεκατώρος).

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep