Πέρασε από το Μενίδι

Ο Άρης αν και δεν εντυπωσίασε, πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 επί του Αχαρναϊκού

Με τους τρεις βαθμούς απέδρασε από το Μενίδι ο Άρης, καθώς επικράτησε δύσκολα 2-1 του Αχαρναϊκού. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, αλλά οι «κίτρινοι» ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας γκολ στο 10’ με τον Μπαργκάν και στο 32’ με τον Ίλιτς. Ο Αχαρναϊκός κατάφερε στο 45+2’ να μειώσει σε 1-2 με τον Τσεμπερίδη. Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν, παρά την κούραση, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ και ο Άρης έχασε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ο Άρης με αυτή τη νίκη πλησίασε, έστω και προσωρινά, στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ενώ ο Αχαρναϊκός έμεινε στους 14 βαθμούς, γνωρίζοντας την πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αχαρναϊκός, πιέζοντας για το γκολ, ωστόσο ο Άρης στην πρώτη του αντεπίθεση στο 10’ κατάφερε να σκοράρει με τον Μπαργκάν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πρεσάρουν τους «κίτρινους» και να απειλούν την εστία του Διούδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προσπαθούσε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις και στο 32’ ο Ίλιτς σε μια από αυτές πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να πιέζει, παρά το εις βάρος του σκορ, με τον Άρη ωστόσο να έχει ανεβάσει την απόδοσή του και κρατά περισσότερο μπάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σε μια στημένη φάση, η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε και ο Τσεμπερίδης με σουτ μείωσε σε 1-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό να συνεχίζει να πιέζει, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Διούδη. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούσαν και πάλι εύκολα να κρατήσει μπάλα, αν και στο 59’ ο Καπνίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, αστοχώντας αμαρκάριστος. Ο Κόστιτς αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 60’ για διαμαρτυρίες.

Στο 86’ ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Τζέφερσον, σε μια από τις καλύτερες στιγμές του Αχαρναϊκού στο δεύτερο μέρος. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Άρη να παίρνει ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-2

ΣΚΟΡΕΡ: 45+2’ Τσεμπερίδης - 10’ Μπαργκαν, 32’ Ίλιτς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65’ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (81’ Τζανακάκης), Τάτος, Ίλιτς (58’ Καπνίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας (Σάμου), Φίλος (Βοιωτίας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep