«Καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο

Με τρία γκολ σε δέκα λεπτά κι ένα στο φινάλε, ο Άρης επιβλήθηκε 4-0 του Πανσερραϊκού 

Την πιο άνετη νίκη του πέτυχε ο Άρης απέναντι στον Πανσερραϊκό με 4-0, χάρη σε τρία γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» σε μια επιθετική… καταιγίδα από το 21’ ως το 29’ σημείωσαν και τα τρία γκολ. Ο Ντούνης σκόραρε τα δύο πρώτα του φετινά γκολ στο 21’ και το 29’, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ιντζίδης στο 24’. Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και από το 68’ έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ιωαννίδη. Ο Μιλούνοβιτς στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Άρης έφτασε στους 23 βαθμούς, μειώνοντας στους τέσσερις την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Από την άλλη τα «λιοντάρια» γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους και έμειναν στους 13 βαθμούς.

Επιθετικά ξεκίνησε ο Άρης από το πρώτο λεπτό, πολιορκώντας την εστία του Πανσερραϊκού. Οι «κίτρινοι» πίεζαν ασφυκτικά και αυτή τη φορά ήταν αποτελεσματικοί. Στο 21’ ο Ντούνης έκανε το 1-0 και στο 24’ ο Ιντζίδης πέτυχε με κεφαλιά το 2-0. Ο Ντούνης και πάλι στο 29’ πέτυχε το 3-0, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Μέλκα να δέχεται συνεχώς επιθέσεις στην εστία του. Η μόνη καλή στιγμή του Πανσερραϊκού στο πρώτο μέρος ήταν στο 45’, όταν ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσιμίκα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τον Άρη έχοντας το 3-0 υπέρ του, να μην είναι τόσο πιεστικός όσο στο πρώτο μέρος. Ο Πανσερραϊκός προσπαθούσε να βγει μπροστά, αλλά μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Διούδη, πέρα από ένα σουτ του Φουσού. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν κατεβάσει στροφές, ήταν πιο επικίνδυνοι στα καρέ του Μέλκα.

Το έργο των παικτών του Παναγιώτη Διλμπέρη έγινε πιο δύσκολο, καθώς στο 68’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιωαννίδης. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πρόσφερε ελάχιστες συγκινήσεις, με τον Άρη να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Στο 89’ ο Μιλούνοβιτς πέτυχε ένα όμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-0

ΣΚΟΡΕΡ: 21’, 29’ Ντούνης, 24’ Ιντζίδης, 89’ Μιλούνοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 68’ Ιωαννίδης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Παυλίδης (72’ Καπνίδης), Μπαργκάν (77’ Μιλούνοβιτς), Ντούνης, Τάτος (81’ Νέτο), Ίλιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Φουσού, Ρούτσης, Στέβιτς (80’ Παπατζίκος), Κάκκο, Γκούρτσας (73’ Καψάλης), Κανούλας, Τσιμίκας (86’ Κτιστόπουλος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα, Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep