Ξεκίνημα με πεντάρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα πέρασε εύκολα από την Ελευσίνα και το 5-0 τον βάζει σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον ΑΟ Τρίκαλα «δήλωνε» πως το μεσημέρι θα ήταν κάτι παραπάνω από εύκολο για την ομάδα της Θεσσαλίας. Τελικά, το 5-0 μοιάζει μικρό για την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας στην πρεμιέρα των «32» του Κυπέλλου.

Τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στο ματς, κατάφεραν να κάνουν 27 τελικές, με τις 15 από αυτές στην εστία, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ και στο 23ο λεπτό έδωσε την ασφάλεια του 2-0 για την ομάδα του. Στο 45ο ο Τσούπρος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας σε χτύπημα φάουλ του Μουμίν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0 λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος που έπεσε ο ρυθμός και μόνο οι αλλαγές ήθελαν κάτι να αποδείξουν, ο Μπαϊκαρά (76ο λεπτό) και ο Γιαννιτσάνης (89ο) έφτασαν το σκορ στο 5-0. Λίγο πριν κλείσει το σκορ ο Γιαννιτσάνης είχε δοκάρι, ενώ δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Η έκταση του σκορ δίνει ένα πλεονέκτημα στον ΑΟ Τρίκαλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού η καλύτερη επίθεση έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και την αναμέτρηση στα Τρίκαλα με την ΑΕΛ. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3

ΣΚΟΡΕΡ: 12’, 23’ Κουσκουνάς, 45’ αυτ. Τσούπρος, 76’ Μπαϊκαρά, 89’ Γιαννιτσάνης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46’ Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59’ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46’ Γραικός).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30’ Λεάντρο Πίντο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς (73’ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (65’ Γιαννιτσάνης).  

Last modified onΠέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep