Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη

Φωτό: FL News Φωτό: FL News

Ο Αχαρναϊκός βρήκε δίχτυα μετά από 577 αγωνιστικά λεπτά και νίκησε 2-1 την Καλλιθέα με ανατροπή.

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε ομάδα της Football League έδωσε την Κυριακή (25/09) στο Ελ Πάσο η Καλλιθέα, όμως δεν κατάφερε ούτε τώρα να επικρατήσει. Συγκεκριμένα, αν και προηγήθηκε σε βάρος του Αχαρναϊκού, είδε τους «πράσινους» να βρίσκουν δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 4 φιλικά και δύο επίσημα ματς (577 λεπτά) και να φτάνουν στη νίκη με 2-1.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με την Καλλιθέα να βγάζει φάσεις με τους Σταματάκο (8'), Ηλιάδη (15'), αλλά και τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευόνται τα πολλά αμυντικά κενά. Το 1-0 έγινε στο 19' με σουτ του Σταματάκου έπειτα από κάθετη πάσα του Μπέλη, ενώ στο 27' και το 28' ο Μιχελής έσωσε την εστία του σε σουτ των Τζιώρα, Παπατόλιου αντίστοιχα. Η ομάδα του Μενιδίου ισοφάρισε στο 37' με πέναλτι του Τζιώρα (ανατράπηκε ο ίδιος από τον Μιχελή).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και υπήρξαν ελάχιστες καλές στιγμές. Η Καλλιθέα πλην της εξαιρετικής ατομικής ενέργειας του Τσίπρα και το σουτ πάνω στον Ψύχο δεν είχε άλλη ευκαιρία. Αντίθετα, στο 78' ο Τζιώρας με τακουνάκι τροφοδότησε τον Ντάγκρα και αυτός με σουτ νίκησε τον Μιχελή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης (82' Τουρούκης), Σταμόπουλος, Μουχτάρης (69' Τσώνης), Πάτας (69' Συριόπουλος), Γκίνη (31' Κατσικογιάννης), Μπέλης (82' Τουρούκης), Μάκο (69' Συριόπουλος), Ηλιάδης (69' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης (46' Ψύχος), Μουστάκης, Αναστασίου (46' Μαρής), Σωτηράκος (35' Παπανικόλας), Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Ψιάνος (60' Σταμούλης), Παπατόλιος (57' Τάρεκ), Ματσούκας (32' Ντάγκρας), Πλαβούκος (69' Τζέφερσον), Τζιώρας.

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep