Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης

Παναιγιάλειος – Σπάρτη και ΟΦΗ - Αχαρναϊκός τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας - 

Τα δύο ζευγάρια της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος προέκυψαν την Τετάρτη (24/08) και το flnews έδωσε το «παρών» στη διαδικασία. Ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει την Σπάρτη και ο ΟΦΗ τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Αιγίου στάθηκε άτυχη, καθώς ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία της και θα κληθεί να αγωνιστεί άμεσα, ενώ ο Αχαρναϊκός είχε κληρωθεί και πέρυσι στην πρώτη φάση του θεσμού, αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα.

Οι υπόλοιπες ομάδες, Αγροτικός Αστέρας, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Καλλιθέα, Καλλονή, Κισσαμικός, Λαμία, Πανελευσινιακός, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και Χανιά, πέρασαν απευθείας στην φάση των «32» του Κυπέλλου, αυτή των ομίλων.

Οι πρώτοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί 30-31/08 και 01/09, ενώ οι ρεβάνς το διάστημα 06-08/09. Οι δύο ομάδες που θα περάσουν στη β' φάση των ομίλων, θα συμπληρώσουν τους «32». Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης ξεκαθάρισε πως τα παιχνίδια θα γίνουν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά από συννενόηση με το συνδρομητικό κανάλι, εκτός αν υπάρξει κάποια παρέμβαση. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να διεξαχθούν τα παιχνίδια στις αρχικές ημερομηνίες, λόγω της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή ως τις 5/9. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, οι ομάδες που κληρώθηκαν στην πρώτη φάση θα επιδιώξουν να μη γίνουν οι αγώνες στις ημερομηνίες που έχει καθορίσει η ΕΠΟ.

Το «παρών» στην κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσαν αρκετοί παράγοντες των ομάδων της Football League. Από τους πρώτους που προσήλθαν στα γραφεία της ΕΠΟ ήταν ο Γιώργος Καρανικόλας του Αιγινιακού και ο Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης. Το «παρών» έδωσε ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιαλείου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρη Μπαλαφούτη. Από τον Πανσερραϊκό παραβρέθηκε ο Τάκης Γιαννόπουλος και από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λάμπρος Μπίρδας. Τον Πανελευσινιακό εκπροσώπησαν οι Σπύρος και Χρήστος Δημόπουλος, για την Σπάρτη παραβρέθηκε ο Δημήτρης Καρράς και για τον Αχαρναϊκό ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης είναι:

Παναιγιάλειος – Σπάρτη
ΟΦΗ - Αχαρναϊκός

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep