Αντίο με «διπλό»

Νικηφόρο φινάλε του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία νίκησε εκτός έδρας (1-0) τον Κισσαμικό.

Το τέλος εποχής του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας έπειτα από έξι χρόνια συνδυάστηκε με την επικράτηση της Αναγέννησης με 1-0 επί του Κισσαμικού στο Μάλεμε. Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν και δύο δοκάρια με την κεφαλιά του Τζέκου στο 13' και το σουτ του Μαυριά στο 33', κατέκτησαν το τρίποντο με σκόρερ τον Τζέκο στο 53’.

Από την άλλη, ο Κισσαμικός ηττήθηκε εντός έδρας μετά από τέσσερις μήνες. Τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν από την Κέρκυρα στις 24 Ιανουαρίου και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0). Η ομάδα των Χανίων τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ η Αναγέννηση έπιασε τον Αχαρναϊκό στην 8η και έδωσε το καλύτερο δυνατό τέλος στις φετινές της υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Τζημογιάννης, Παντελάκης, Τσοντάκης Σμίλτος (46' Ενγκουέμ), Μάνιας (72' Λώττας), Αυγενικού, Βλάχος (62' Τσικουδάκης), Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Σάββας (74' Κοντός), Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (60' Ακασού), Τσιλούλης, Μαυριάς (46' Τσούκαλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep