Πεντάρα... 4άδας

Ο Απόλλων Σμύρνης διέσυρε τον Πανσερραϊκό 5-0 στις Σέρρες και τερμάτισε στην 4η θέση.

Για δεύτερη φορά τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε σε επικράτηση με 5-0. Έπειτα από τη νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διέσυρε, αυτή τη φορά εκτός έδρας, τον τραγικό Πανσερραϊκό και τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς τα «λιοντάρια» είχαν μάλλον το μυαλό τους στις διακοπές και δικαιολογημένα αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς που πήγαν στο γήπεδο και, μάλιστα, άρχισαν να αποχωρούν από το ημίχρονο! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Ανρί Καμαρά που σημείωσε τρία τέρματα (32',34',45'+1'), με τον Στεργίδη στο 45' και τον Βάντερσον στο 51' να δίνουν συνέχεια στον χορό των γκολ και να διαμορφώνουν το επιβλητικό αποτέλεσμα υπέρ των «κυανόλευκων».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-5
Σκόρερ: 32',34', 45'+1' Καμαρά, 45' Στεργίδης, 51' Βάντερσον

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Καστανιώτης, Καρράς, Ιωαννίδης (46’ Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τριανταφυλλάκος, Ρούτσης, Ανδρέου (46’ Γιάντσης), Τσιμίκας, Παπαστεργίου (66’ Ντα κόστα) , Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος (53’ Ψιάνος), Αρναούτογλου, Παρπέξ, Σουνάς (78’ Φαρινόλα), Στεργίδης, Φατιόν, Βάντερσον, Καμαρά (60’ Καλλέργης).

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep