Όλα μηδέν στην Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης και ΑΟ Τρίκαλα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία σε μια αναμέτρηση που ακόμη και η διάθεση ήταν κάτω από το μηδέν.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί στην αρχή του πρωταθλήματος ότι η αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα Τρίκαλα θα ήταν εντελώς αδιάφορη και θα τελείωνε με ένα ανούσιο 0-0. Τα Τρίκαλα έδειξαν από την αρχή του αγώνα πως ήθελαν να κρατήσουν σφιχτή την άμυνα τους και να ψάξουν την ζημία στην αντεπίθεση, αλλά αυτό δεν συνέβη επειδή οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν έκαναν παρακινδυνευμένες επιθέσεις.

Αυτό δημιούργησε ένα παιχνίδι στα όρια του βαρετού, με αρκετά λάθη και κάποιες ενέργειες που πάντα ξεκινούσαν από εκτελέσεις κόρνερ ή στημένων από τα όρια της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη κόντρα επίθεση με αξιώσεις για τον ΑΟΤ ήταν στα τέλη του ημιχρόνου με τον Ριζογιάννη (39’) και ακολούθησε εκείνη του Δουκάκη (43’).

Ο Γιώργος Βαζάκας προσπάθησε να φρεσκάρει την επίθεσή του με τους Βάντερσον και Καμαρά στο δεύτερο μέρος, όμως ούτε και αυτό άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης που τελείωσε με σαφώς λιγότερες τελικές προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα (0-0) τελικά ευνοεί τον ΑΟ Τρίκαλα που εξασφάλισε την τρίτη θέση της βαθμολογίας και, φυσικά, ελπίζει σε οποιοδήποτε εξωαγωνιστικό δώρο για την άνοδο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν δεν δικαιωθεί στην έφεσή της για την ποινή του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, θα τερματίσει 3η εφόσον νικήσει στην αυλαία τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος (89’ Τζιώρας), Στεργίδης (79’ Καμαρά), Φατιόν, Φαρινόλα, Παρπέξ, Μπουντόπουλος (47’ Βάντερσον)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρους Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (46’ Κοντοδήμος), Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο, Ναβάρο (90’ Χαροντάκης), Στεφάνοβιτς, Δουκάκης (46’ Βρούτσινα) 

Last modified onΚυριακή, 22 Μάιος 2016 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep