Σωτήριος βαθμός!

Ο Αχαρναϊκός παρέμεινε στην Football League. Aπέσπασε ισοπαλία, 1-1, στη Λαμία, σε ένα παιχνίδι με... επεισοδιακό φινάλε!

Η ομάδα του Μενιδίου επιζητούσε βαθμό στη Λαμία για να σωθεί, ανεξαρτήτως δικαστικών αποφάσεων και τον πήρε. Αν και βρέθηκε να χάνει από το 6’ με γκολ του Κοτσώνη, ισοφάρισε με τον Παβίσεβιτς στο 24’. Κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΔΑΚ Λαμίας και έτσι θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Football League. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι για να πλασαριστούν 4οι θα πρέπει να νικήσουν τον Πανελευσινιακό και την ίδια στιγμή να χάσει βαθμούς ο Απόλλων στις Σέρρες...

Ανοικτό παιχνίδι στο πρώτο μέρος έγινε από τις δύο ομάδες. Η Λαμία προηγήθηκε με το γκολ του Κοτσώνη στο 6’, όμως ο Παβίσεβιτς με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 24’. Στο δεύτερο μέρος, δεν έγινε… υποψία φάσης. Οι δύο ομάδες έκαναν παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες. Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν τις απευθείας κόκκινες κάρτες οι Κοτσώνης, Καλογερόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Πίντο, Σιατραβάνης, Νατσιόπουλος (66’ Καραλής), Γιαλούσης, Μπαλού (33’ Σιλιγαρδάκης), Νεόφυτος, Κοτσώνης, Μπουλούλης (84’ Καραγιάννης), Κυριακόπουλος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης (71’ Καλογερόπουλος), Ματσούκας, Όμο, Παπατόλιος (84’ Χριστόπουλος), Μαρής, Αναστασίου (78’ Σωτηράκος), Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 22 Μάιος 2016 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep