«Μπαλωθιά» παραμονής ο ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.

Παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου» στα Χανιά. Ο ΑΟΧ υποδέχτηκε τον Πανελευσινιακό, με ξεκάθαρο σκοπό και από τις δύο ομάδες τη νίκη, στην προσπάθεια για παραμονή. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν μέχρι το 45' να σημειώσουν δύο γκολ και να βάλουν τα θεμέλια ενός σπουδαίου τριπόντου.

Το 1-0 έγινε στο 13'. Ο Γκέσιος έδωσε στον Δεινόπαπα, αυτός έπαιξε το 1-2 με τον Χατζηλιάδη και από θέση μέσα και δεξιά άνοιξε το σκορ με σουτ. Η ομάδα του Θωμά Γράφα θα μπορούσε στο 30' να κάνει το 2-0, αλλά το γυριστό του Γκέσιου δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ισορρόπησε κάπως το ματς μετά το ημίωρο, με το σουτ του Κακαρά στο 40' να περνά άουτ. Οι Χανιώτες, ωστόσο, κατόρθωσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 44', σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο Μασάδο εκτέλεσε φάουλ, ο Παγώνης έπιασε την κεφαλιά και ευστόχησε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με την έναρξη του δεύτερου μισού να πιέσουν, με την ελπίδα να βάλουν ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπούν στο ματς. Δεν τα κατάφεραν, όμως, παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Θανάσης Δημόπουλος. Τις κλασικές φάσεις, πάντως, τις είχε ο ΑΟΧ. Όπως εκείνη του Γκέσιου στο 57' και του Δεινόπαπα στο 70'. Η καλύτερη φάση του Πανελευσινιακού χάθηκε στο 86', όταν ο ιωαννίδης έβγαλε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πλαβούκου.

Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο ΑΟΧ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, έκανα άλμα στη βαθμολογία και πλέον μπορεί να ατενίζει τη συνέχεια πολύ πιο αισιόδοξα. Αντίθετα, η ήττα δυσκολεύει κατά πολύ το έργο της Ελευσίνας, η οποία ήθελε πάση θυσία τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13' Δεινόπαπας, 44' Παγώνης

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σάντερσον (85' Καμινιώτης), Χατζηλιάδης (62' Νάκας), Παλιάτσιος, Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Κωνσταντινίδης, Ανδρίκος (40' Βαλιτζό), Αρβανίτης, Τσίγκρος, Παληγεώργος (66' Πούρνος), Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης (46' Βαϊσχάιμερ), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Πάγκαλος (Λασιθίου)

Last modified onΤρίτη, 03 Μάιος 2016 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep