Ζαϊρί... λαμπρός την οδηγεί!

Η Ζάκυνθος νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό από τον οποίο αποσπάστηκε έξι βαθμούς.

Μεγάλη νίκη για τη Ζάκυνθο στην έδρα της, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού σε ντέρμπι για την παραμονή και ξέφυγε έτσι έξι βαθμούς από την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο στάδιο του νησιού του Ιονίου από περίπου 1500 οπαδούς, που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι γηπεδούχοι, που καθοδηγήθηκαν από το Δημήτρη Νόλη (ο Σέρβος Ραντίνοβιτς ήταν στην πατρίδα του για την ανανέωση της βίζας), ήταν ανώτεροι και έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτηση. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κρολ είχε δοκάρι σε κεφαλιά. Στο 21' το σουτ του Ζαϊρί εξουδετέρωσε ο Μανιάτης, αλλά στο 38' έγινε το 1-0.  Από σέντρα του Πεχλιβανόπουλου ο Αποστόλου έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ένταση και αρκετές διακοπές, αλλά με τους Επτανήσιους να είναι ανώτεροι.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως και πάλι οι νησιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Στο 66' ο Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να διώξει δύσκολα την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη, που λίγο έλειψε να κάνει το 1-1. Οι όποιες ελπίδες της ομάδας του Θανάση Δημόπουλου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν στο 69'. Όταν ο ηγέτης της Ζακύνθου, Ζαουάντ Ζαϊρί, νίκησε με πλασέ τον Μανιάτη και έγραψε το 2-0. Ο Μαροκινός έφτασε τα επτά γκολ με τη Ζάκυνθο και απέδειξε για ένα ακόμα ματς ότι είναι ο ηγέτης της.

Τελευταία άξια αναφοράς φάση σημειώθηκε στο 74', όταν ο Κακαράς νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο, που όταν χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός. Σε ένα κομβικό ματς η ομάδα της Ελευσίνας απέτυχε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και το έργο της σωτηρίας δυσκολεύει. 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: 38' Αποστόλου, 69' Ζαϊρί

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Αποστόλου (90'+3' Ζέλιος), Κουρέλλας (68' Κάρδαρης), Ζαϊρί (87' Μεντούρ), Κρολ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Θανάσης Δημόπουλος - Νικ Κατσικάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κυζιρίδης, Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Βάιτζερ (32' λ.τρ. Βαϊσχάιμερ), Πλαβούκος (60' Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας).

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2016 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep