Στάση Λαμία για την ΑΕΛ

Με γκολ του Μίλιεβιτς η Λαμία υποχρέωσε την ΑΕΛ στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου η Λαμία υποχρέωσε στο... κάστρο της την ομάδα της Λάρισας στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα (1-0), σε μια αγωνιστική που και οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας είχαν απώλειες. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει την πρωτοβουλία, να δείχνει τις διαθέσεις της από τα πρώτα λεπτά και να πιέζει ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Ο Ξενοδόχοφ, όμως και οι λάθος τελικές πάσες των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων δεν άφησαν περιθώρια για να έρθει νωρίς το γκολ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Από την άλλη πλευρά η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε μετά το 20λεπτο να πάρει χώρους και να έρθει η ισορροπία στο ματς, αλλά και από την πλευρά της χωρίς να δημιουργήσει κινδύνους για τον Πίτκα. Τελικά το 1-0 ήρθε με το γκολ του Μίλιεβιτς στο 52ο λεπτό μετά από ιδανική αντεπίθεση της Λαμίας όταν υπήρξε αδράνεια στην κάλυψη μετά από εκτέλεση φάουλ της ΑΕΛ.

Οι Μπαλού και Σιατραβάνης έφτιαξαν την φάση και o Μίλιεβιτς την τελείωσε εύκολα μετά από την απόκρουση του Ξενοδόχοφ. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκε ένταση από τις φωτοβολίδες, ενώ υπήρξε και επεισόδιο των Κυπαρίσση – Μυροφορίδη που τσακώθηκαν μπροστά στον διαιτητή.

Ο Ντόστανιτς στη συνέχεια φόρτωσε την επίθεση της ΑΕΛ, αλλά το ματς έγινε άναρχο και τελικά έμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος. Αξιοσημείωτο το δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μπαλού (61') και οι αποβολές των Ζουλιώτη – Πάτο μετά από επεισόδια ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που ξεκίνησε από μαρκάρισμα του Μασούρα στον Σιατραβάνη.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ 1-0  
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Μίλιεβιτς
ΔΟΚΑΡΙ: 61' Μπαλού 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 76' Ζουλιώτης – 76' Πάτο
ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος (84' Παπαργυρίου), Ντάσιος, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού (80' Λεάντρο), Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (72' Τόσκας), Πίντο.
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (60' Μαρουκάκης), Ουρτάδο (67' Βαρέλα), Ροβίθης (67' Αναστασόπουλος), Πάτο, Μπόγιοβιτς. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου) ΒΟΗΘΟΙ: Κορτέσης (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep