Ποδαρικό λευκής ισοπαλίας

Κισσαμικός και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 με τον βαθμό να αφήνει περισσότερο ευχαριστημένη την αθηναϊκή ομάδα.

Η πρώτη αναμέτρηση του 2016 δεν είχε σπουδαίες συγκινήσεις για όσους την παρακολούθησαν και ο Κισσαμικός με την Καλλιθέα φάνηκαν αρκετά επηρεασμένοι, τόσο από την διακοπή, όσο και από τις αλλαγές στο ρόστερ τους με αποτέλεσμα να μην βρουν τα πατήματα τους στο Μάλεμε. Οι σπουδαίες φάσεις έλειψαν και στα 90 λεπτά του αγώνα κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και οι καλές ενέργειες.

Οι περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις για τις δύο ομάδες προήλθαν από ξαφνικά σουτ εκτός περιοχής και γεμίσματα. Η καλύτερη στιγμή για τον Κισσαμικό ήταν το σουτ στο Μάντζη στο 14ο λεπτό με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Καλλιθέα έδειξε να είναι ευχαριστημένη και με τον βαθμό της ισοπαλίας και κυνήγησε με ασφάλεια στο τελευταίο τέταρτο το γκολ με σουτ από τον Φράγκο, τον Αρναρέλλη και τον Σταύρου.

Σημειώνεται ότι ντεμπούτο με τους γηπεδούχους έκαναν οι Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Ν' Γκουέμ.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Μάντζης, Λώττας (74' Μάνιας), Ν' Γκουέμ, Πότσι, Ποσίνκοβιτς (79' Βλάχος), Βαττής (67' Τσουβαλτσίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (64' Σταύρου), Αρναρέλλης, Σμυρλής (85' Τσίπρας), Γκίνη, Τεγούσης, Τζάκσον (70' Κατσικογιάννης), Φράγκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)  

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep