Δώρο Χριστουγέννων στην Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός πήρε απίστευτο τρίποντο σωτηρίας (3-1) απέναντι στον ΑΟΧ που προηγήθηκε, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα του παρότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Η ομάδα της Ελευσίνας παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Γκέσιου (57') και αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά το 1-1 (66' Πλαβούκος), κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με το εξωπραγματικό 3-1 απέναντι στον ΑΟ Χανιά.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (21/12) στην Ελευσίνα ήταν αρκετά δυνατή, έγιναν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που οδήγησαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές τους γηπεδούχους, αλλά τελικά επιβίωσαν και πήραν την σπουδαία νίκη που ψαλίδισε την διαφορά τους από τις ομάδες που κυνηγούν την παραμονή στην κατηγορία. Το σπουδαίο τρίποντο ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο και ενώ ο ΑΟ Χανιά έψαχνε το γκολ, σε δύο αντεπιθέσεις ο Κορνελάτος (87') και ο Τσολακίδης (89') έγραψαν το 3-1.

Στο 2-1 υπάρχει λάθος αντίδραση της άμυνας, η οποία έκανε δώρο το γκολ με το γύρισμα του Χατζηλιάδη στον Μπλάζιτς και παρεμβολή του Κορνελάτου που έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ 3-1

ΓΚΟΛ: 66' Πλαβούκος, 87' Κορνελάτος, 89' Τσολακίδης - 57' Γκέσιος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Τσίγκρος, Γιαννιτσάνης (56' Γκεμίσης), Ανδρίκος, Πλαβούκος, Μποτωνάκης (69' Κορνελάτος), Λίτσος, Πούρνος (51' Τσολακίδης), Κασνέτση

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γ. Λυρώνης): Μπλάζιτς, Καρτσαμπάς, Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Δεινόπαπας (70' Ν. Νύκταρης), Ρίκκα (85' Σταματής), Μπριλάκης, Μασάδο, Τσούτσης, Σαΐν.

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep