Πιστολέρο στο «Ελ Πάσο»

Ο Μιχάλης Φράγκος ήρθε ως αλλαγή και χάρισε σπουδαία νίκη (1-0) στην Καλλιθέα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Απονομή δικαιοσύνης στο «Ελ Πάσο» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (21/12) και στο ματς της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» έψαχναν το τρίποντο - φάρμακο απέναντι στους Θεσσαλούς και τελικά επτά λεπτά πριν το φινάλε ο Μιχάλης Φράγκος έριξε την... πιστολιά και χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη (1-0). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν 10 τελικές στο ματς, απέναντι στους φιλοξενούμενους που έκλεισαν το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια (!) και έφτασαν τους 20 πόντους, δείχνοντας ότι όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τους... διαλύσουν εκείνοι φωνάζουν ότι είναι εδώ.

Ο Λουκάς Καραδήμος είχε την έμπνευση να περάσει στο 59' τον επιθετικό της Καλλιθέας και εκείνος τον δικαίωσε για την επιλογή του με ένα βολ πλανέ στο 83', σημειώνοντας ένα από τα ωραιότερα τέρματα της φετινής σεζόν. Έτσι, αποζημίωσε τους οπαδούς, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ: 83' Φράγκος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Μπούζας (59' Φράγκος), Γκίνη (67' Σταύρου), Μπέλης, Αρναρέλλης, Μασένα (64' Τσίπρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Καρράς (87' Αλαμανής), Ντάσιος, Γκουγκούδης (53' Νικολιάς), Μπουτζίκος, Νάστος, Τσιάρας (79' Κυζιρίδης), Φερνάντεζ, Ντεπέτρις, Γουόρντεν.

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep