Χωρίς νικητή στον Εύοσμο

Αγροτικός Αστέρας και Κισσαμικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στον Εύοσμο.

Ανοικτό παιχνίδι στον Εύοσμο ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Κισσαμικό, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα να βγουν μπροστά, το έπραξαν, σημειώνοντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Έπειτα από ένα δυναμικό ξεκίνημα των Κρητικών, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε τις ευκαιρίες της και στη συνέχεια η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος καλός, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή.

Σπουδαιότερη φάση αυτή του 70' για τον Κισσαμικό, όταν ο Καπίας έδιωξε πάνω στη γραμμή τη σέντρα σουτ του Τσερκέζου. Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς δεν κατάφερε για ένα ακόμα παιχνίδι να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη, ενώ αντίθετα ο βαθμός για τους Χανιώτες μπορεί να θεωρηθεί σημαντικός.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (81' Κ. Θεοδωρίδης), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Ντόσης (60' Καραμπάς), Τοπούζης (60' λ. τρ. Καθάριος), Γέσιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (65' Πότσι), Τσοντάκης, Βαττής (79' Βλάχος), Γιαννίτσης, Σμίλτος, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Σελινιωτάκης, Μάνιας (90'+2' Τσικουδάκης).

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)
Βοηθοί: Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών)

Last modified onΤετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 02:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep