Νικηφόρο... φινάλε

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Λαμία, 2-0, τον Πανσερραϊκό στην έδρα της.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στη Λαμία. Έκανε θετικό φινάλε για το 2015 και παρέμεινε αήττητη για έβδομο παιχνίδι πρωταθλήματος στο «σπίτι» της. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο, με γκολ των Τζόκιτς (53’) και Νατσιόπουλου (82’).

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος του ΔΑΚ Λαμίας, με αρκετές μονομαχίες, αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι δεν αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, απείλησαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση στο 14’, καθώς υποστηρίζουν ότι η μπάλα στο σουτ του Νατσιόπουλου βρήκε στο χέρι του Ολίσε.

Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία προσπάθησε να ανοίξει το σκορ και το κατάφερε στο 53’ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής του Μίλος Τζόκιτς . Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα των Σερρών και αντ’ αυτού «κλείδωσε» το τρίποντο με σκόρερ τον Νατσιόπουλο στο 82’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Τόσκας (33’ Ενγκουέμ), Καραλής (81’ Νεόφυτος), Νατσιόπουλος, Πίντο, Τζόκιτς (84’ Μπουλούλης), Καραγιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημήτριου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Στεργιανός, Ολίσε (86’ Αγγελούδης), Μπεριάν (78’ Παπαστεργίου), Φουρτάδο, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας (75’ Ρούτσης), Ατματσίδης, Μπαλού.

Last modified onΤετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 02:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep