Λύτρωση από Μουστάκη

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε (1-0) της Ζακύνθου με ένα εκπληκτικό σουτ του Μουστάκη που κατάφερε να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του από το άγχος που είχαν σε όλη την αναμέτρηση.

Το ντέρμπι επιβίωσης ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Ζάκυνθο στο Μενιίδι είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά και υπερβολικό άγχος από την πλευρά των γηπεδούχων που είχαν την υπεροχή σε όλο το 90λεπτο. Το ότι είχαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης από την 1η Νοεμβρίου και το 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα, τους είχε φέρει σε οριακό σημείο για το τελευταίο παιχνίδι τους στο 2015. 

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα ήταν δύσκολη, επειδή και οι ίδιοι δεν είχαν την σιγουριά στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια. Αυτό τους οδήγησε σε μια άκαρπη υπεροχή που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την πίεση έπειτα από κάθε χαμένη ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ιονίου δεν κατάφερε να δημιουργήσει στο παιχνίδι, ο Ζαϊρί ήταν μόνος και δεν είχε καν την κίνηση από τους συμπαίκτες του για να τους ανοίξει την μπάλα στο χώρο. Τελικά αυτός που λύτρωσε την ομάδα του Αχαρναϊκού ήταν ο Μουστάκης στο 76ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής που πήγε στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Ζακύνθου, χτύπησε και στο δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στα τελευταία 15 λεπτά η Ζάκυνθος παρά την πίεσή της δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια για να διεκδικήσει την ισοφάριση και παραλίγο να δεχθεί και άλλο γκολ στις κόντρα επιθέσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 76' Μουστάκης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα (94' Χριστόπουλος), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Παπατόλιος (63' Σιάνης) , Καλογερόπουλος (86' Παπαδόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Βοσνακίδης (72' Ν. Πέττας), Νίκιτς, Ναζίμ, Λέκκας (57' Γραικός), Ορφανίδης, Κάρδαρης (25' Κρολ), Ζαϊρί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουρμασόπουλος (Λάρισας)

ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας, Αναστασίου (Λάρισας)  

Last modified onΚυριακή, 20 Δεκέμβριος 2015 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep