«Κόλλησε» με Αγροτικό ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση στον Βόλο ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Αγροτικό Αστέρα ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν κατά πολύ ανώτερος του Αγροτικού Αστέρα, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πίεσε πολύ την ομάδα του Ευόσμου για γκολ, το οποίο ωστόσο δεν μπήκε ποτέ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν δημιουργήθηκε κλασική ευκαιρία, παρότι οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν διαρκώς, στο ματς που έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να σημειώσουν την τρίτη σερί νίκη στη Football League, ενώ από την άλλη ο Γκόραν Στεφάνοβιτς πήρε τον πρώτο βαθμό στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού. Αν μια ομάδα μπορεί να αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένη με τον πόντο, αυτή είναι η φιλοξενούμενη. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και τα κατάφεραν.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης (46' Νικολιάς), Ντάσιος, Νάστος, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Φερνάντες (63' Τσιλιγκίρης), Γκουγκούδης, Ντεπέτρις (75' Σκοπελίτης), Λεόν, Γουόρντεν.
Αγροτικός Αστέρας (Γκ. Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Γέσιτς (65' Ντόσης), Καραμπάς (65' Καθάριος), Τοπούζης (85' Σαμουηλίδης), Γιάντσης.
Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Χρηστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep