Απόδραση ΑΟΤ με Γκμπαλέ

Σπουδαία ανατροπή για τον ΑΟ Τρίκαλα (2-1) στο Μενίδι παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τον καλύτερο Αχαρναϊκό.

Τρίποντο που δείχνει μέταλλο πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (06/12) απέναντι στον Αχαρναϊκό ο ΑΟ Τρίκαλα. Η φλοξενούμενη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνει την ολική ανατροπή με κύριο υπεύθυνο τον Νταλί Γκμπαλε που μπήκε στην αναμέτρηση στο 54ο λεπτό και άλλαξε τη ροή της. Ο Αχαρναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν η ομάδα που έκανε τις πιο ουσιαστικές φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό με κεραυνό του Ματσούκα.

Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ οι «πράσινοι» δεν έμειναν πίσω, έψαξαν το δεύτερο γκολ για να καταφέρουν να αποκτήσουν μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά δεν το κατάφεραν, είτε λόγω αστοχία, είτε λόγω του Χιώτη που έσωσε την εστία του σε κάποιες περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά τα Τρίκαλα προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση και να βρουν τον τρόπο να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχαν σωστές μεταβιβάσεις. Αυτό μέχρι την είσοδο του Γκμπαλέ, ο οποίος έκανε τις κούρσες με σωστό τρόπο στις αντεπιθέσεις και κατάφερε σε δύο από αυτές να «τελειώσει» τον Αχαρναϊκό. Στο 68ο λεπτό όταν μπήκε στην περιοχή και άνοιξε στον Κουσκουνά που ήταν δίπλα του για το 1-1 και στο 89ο λεπτό με κούρσα και διαγώνιο σουτ που έκανε ο ίδιος μέσα από την περιοχή.

Στο 73ο λεπτό υπήρξαν τρεις κόκκινες κάρτες στην ίδια φάση, αφού ο Αθανασίου έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γκονζάλες μπροστά στον πάγκο των Τρικάλων. Η αντίδραση του Γκονζάλες και του Χαροντάκη που ήταν στον πάγκο έφερε την αποβολή και των δύο, όπως και του αμυντικού μέσου του Αχαρναϊκού που με αυτό το σκληρό μαρκάρισμα αντέδρασε με το δικό του λάθος τρόπο σε δύο φάσεις που είχε δεχθεί χτυπήματα.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 21' Ματσούκας – 68' Κουσκουνάς, 89' Γκμπαλέ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 74' Αθανασίου – 74' Γκονζάλες, 74' Χαροντάκης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας (50' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (54' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς (89' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (78' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεϊντανάς, Γκαβέρας (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep