Ανατρεπτική Λαμία!

Η Λαμία με πέναλτι στις καθυστερήσεις λύγισε (2-1) την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας που «φωνάζει».

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη πανηγύρισε την Κυριακή (06/12) η Λαμία και, μάλιστα, με ανατροπή και... πέναλτι στις καθυστερήσεις! Η Αναγέννηση Καρδίτσας αιφνιδίασε στο 10' με τον εορτάζοντα Γκόλια να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά στο 18' ο Καραλής έφερε το ματς στα ίσα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πίεσε για να φτάσει στην ανατροπή και τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο στιε καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, ο Γιαννουλάκης (Χανίων) είδε χέρι του Ακασού σε σουτ του Τόσκα, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σερζίνιο που ευστόχησε χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους. Την απόφαση αυτή αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και γι' αυτό το πέναλτι εκτελέστηκε τρία λεπτά μετά...Έτσι, η Λαμία συνέχισε την αναρρίχησή της στον πίνακα, ενώ η ΑΣΑ δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την 5η της ήττα σε έξι εξόδους.

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Καραλής, 90'+1' (πεν.) Σερζίνιο - 10' Γκόλιας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος, Καραγιάννης, Σερζίνιο (90΄+3' Ν' Γκουέμ), Πίντο (80' Νεόφυτος), Καραλής (56' Τόσκας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης (13' Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος (73' Τσίτας), Μπιτέλης, Πιτταράς (67' Ακασού).

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Νικολαδός (Αθηνών), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep