Ανάσταση και... πισωγύρισμα

Με οδηγό τον Μασένα η Καλλιθέα πέρασε... σίφουνας (3-0) από το Αίγιο. Τραγική εμφάνιση οι γηπεδούχοι.

Οι δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα είχαν αφήσει πίσω την Καλλιθέα στη βαθμολογία και η πίεση για αποτέλεσμα στο Αίγιο την Κυριακή (29/11) ήταν μεγάλη. Ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα έβγαλε απέναντι στον Παναιγιάλειο το καλύτερό της πρόσωπο και με οδηγό τον Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα υποχρέωσε σε ήττα (3-0) τη «μαύρη θύελλα», η οποία πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και έχασε την ευκαιρία να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι δεν πήραν βοήθειες από τον Ζουνίνιο και στο 24' η Καλλιθέα «χτύπησε» με ασίστ του Μασένα και προβολή του Φράγκου. Αντίδραση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε από πλευράς Παναιγιαλείου, με τους ποδοσφαιριστές του να επηρεάζονται από το τέρμα αυτό. Και σα να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το τρίποντο στο 56' με πλασέ του Μασένα μετά από ασθενή απόκρουση του Μπαλτιμά.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Νίκος Παντέλης είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι και παρότι στο 66' ο συνάδελφός του, Γιώργος Μαραντάς τα έπαιξε όλα για όλα στο 66', ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του, η Καλλιθέα δεν ένιωσε ιδιαίτερο κίνδυνο στα καρέ της. Αντίθετα, στο 91' ο Προκς έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ υποχρέωσε την ομάδα του Αιγίου σε βαριά ήττα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των «κυανόλευκων»

Έτσι, ο Παναιγιάλειος έχυσε την καρδάρα με το γάλα και πέταξε στα σκουπίδια τον πόντο με τον Αγροτικό Αστέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα - πισωγύρισμα. Η αθηναϊκή ομάδα από την άλλη πλευρά, πήρε μεγάλη ανάσα και έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Λαμία και ΑΕΛ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 24' Φράγκος, 56' Μασένα, 90'+1' Προκς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (66' Λινάρδος), Μίλιτς (66' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Ζουνίνιο (54' Σκαρτσίλας), Πέριτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Λεβέντης, Πίκολο, Τσώνης, Γκίνη, Σταύρου, Μπέλης (64' Κατσικογιάννης), Μασένα (87' Αρναρέλλης), Φράγκος, Λουκάνοβιτς (71' Προκς).

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep