Σερί προς την κορυφή

Ο Απόλλων επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού, σημείωσε την 4η διαδοχική νίκη του και πλέον βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.

Απέναντι στον Κισσαμικό ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε να κλείσει την τετράδα των τελευταίων αγώνων ιδανικά και το κατάφερε, έστω και αν δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο περίμενε στη Ριζούπολη απέναντι στον Κισσαμικό. Η υπεροχή της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ ήταν ανούσια στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία βρήκε χώρους όταν ο Κισσαμικός βγήκε μπροστά για να διεκδικήσει το ματς και ήταν σαφώς πιο δραστήρια με την είσοδο των Λαγού και Κρητικού. Ο Στέλιος Κρητικός μάλιστα ήταν εκείνος που... έλυσε τον γρίφο της αντίπαλης άμυνας , αφού εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του τερματοφύλακα της ομάδας των Χανίων μετά από σουτ του Φαρινόλα στο 68ο λεπτό.

Πλέον η ομάδα της Ριζούπολης που έχει μόνο νίκες με τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής για να δει σε ποια θέση θα την βρει η Κυριακή το βράδυ.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0 

ΓΚΟΛ: 68' Κρητικός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον (87' Συμελίδης), Παρπέξ (50' Λαγός), Τζιώρας (62' Κρητικός), Φατιόν, Φαρινόλα

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι (75' Σουμπασάκης), Σμίλτος, Λώττας, Μάνιας (73' Βλάχος), Βαττής (83' Τσικουδάκης), Μάντζης.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά) Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep