Το μέταλλο της Αναγέννησης

Σπουδαία νίκη (1-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας απέναντι στον Αχαρναϊκό με «χρυσή» αλλαγή τον Τσίτα.

Εκτόξευση με... Τσίτα! Η Αναγέννηση Καρδίτσας μία ημέρα μετά το σοκ της ποινής κεκλεισμένων των θυρών έδειξε ότι έχει ισχυρό μέταλλο και κατάφερε να πάρει άτυπη ρεβάνς από τον Αχαρναϊκό για την ήττα στη μεταξύ τους μάχη Κυπέλλου. Έτσι, οι Θεσσαλοί αναρριχήθηκαν στην πρώτη 5άδα και έδειξαν ότι μπορούν να βάλουν τον πήχη πιο ψηλά από την άνετη σωτηρία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να κλείσουν καρέ διαδοχικών νικών στο γήπεδό τους, όμως η υπεροχή του πρώτου 45λεπτου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας δεν τους βοήθησε να φτάσουν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα, ο Παβίσεβιτς στο 41' απείλησε, με τον Παγούδη να σώζει την εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αχαρναϊκός είχε καλύτερο ξεκίνημα, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν σιγά σιγά. Ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 71' και οι δύο εξ αυτών έφεραν το γκολ στο 89'! Ο Σκαθαρούδης κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, σέντραρε για τον Τσίτα και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0 και... εκτόξευσε την ομάδα του. Παράλληλα κράτησε χαμηλά τους «πράσινους» στη βαθμολογία, αφού αυτοί απέχουν δύο πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (46' Σκαθαρούδης), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης (63' Τσίτας), Πιτταράς (71' Μαυριάς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα (77' Ταμπάκης), Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Αθανασίου, Ματσούκας (57' Μαρής), Καλογερόπουλος (70' Σιάννης), Χριστόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep