Logo
Print this page

Λυτρωτής Φουρτάδο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο... λύτρωσε τον Πανσερραϊκό (1-0) στο 89' απέναντι στη Ζάκυνθο και ο Παύλος Δημητρίου συνδύασε με τρίποντο το ντεμπούτο του.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού είχαν μεγαλύτερο βάρος στα πόδια τους μετά από όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες και με το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει μετά τη ήττα στην Ελευσίνα. Η βροχή έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους απέναντι στη Ζάκυνθο και εκτός από το άγχος στις κινήσεις τους ήταν φανερή και η αδυναμία να κυλήσει σωστά η μπάλα.

Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στο ματς, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο υπηρεσιακός, Παύλος Δημητρίου, ήταν ελάχιστες και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην απειληθούν ιδιαίτερα οι δύο τερματοφύλακες. Από την πλευρά του Πανσερραϊκού εκτός από το οριζόντιο δοκάρι του Μπεριάν στο 54ο λεπτό δεν υπήρχε άλλη φάση που να ένιωσαν κίνδυνο οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης. Τελική η λύτρωση ήρθε από την έμπνευση του Φουρτάδο στο 89ο λεπτό και την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, με την οποία πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στο παράθυρο του Παπαδόπουλου που δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στις καθυστερήσεις οι νησιώτες παραλίγο να πάρουν εκδίκηση, αλλά ο Ανδρούτσος στάθηκε τυχερός και η μπάλα έφυγε άουτ μετά από διαγώνιο σουτ του Κουρέλλα που χτύπησε στον Ναζίμ που ήταν μπροστά στην εστία. Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Φουρτάδο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει σημειώσει συνολικά οκτώ.

Ο Διαιτητής Συμεωνίδης διέκοψε αρκετές φορές την αναμέτρηση για ένα πανό που είχε σύνθημα κατά του υπουργού Αθλητισμού, αλλά και κάποια λέιζερ που έπεφταν πάνω στον τερματοφύλακα της Ζακύνθου.  

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 89' Φουρτάδο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού (85' Ρούτσης), Ραμίρες (68' Παπαστεργίου), Μπεριάν (74' Πόποβιτς), Φουρτάδο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Παπαδόπουλος, Γραικός (90'+2' Βυθούλκας), Κουρέλλας, Αποστόλου, Ναζίμ, Ορφανίδης, Ρ. Πέττας, Κρόλ, Κυριακίδης, Κωστούλας (65' Ν. Πέττας), Νίκιτς.  

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 01:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr