Στο... ρελαντί ο Βόλος

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 5-1 τον Πανελευσινιακό και επέστρεψε στις νίκες.

Ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, στη Θεσσαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-1 του Πανελευσινιακού στην έδρα τους και ύστερα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες έφτασε στους τρεις βαθμούς. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με τον Εργοτέλη και η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι. Στο 24' ο Γκουγκούδης προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Τσίγκρο, ο οποίος όμως έκανε χέρι και ο Ντεπέτρις από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Στο 37' ο Γουόρντεν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους μπήκαν δύο ακόμα τέρματα. Στο 44' ο Μπλάνκο της Ελεύσινας νίκησε τον Στρατηλάτη και μείωσε σε 2-1, αλλά την τελευταία λέξη στο πρώτο μισό είπε στο 45' και πάλι ο Ντεπέτρις, με κεφαλιά.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους οι Βολιώτες έριξαν ρυθμούς. Από το τελευταίο 20λεπτο και μετά άρχισαν να πιέζουν πάλι την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Στο 70' ο Λεόν είχε δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ανδρίκος έκανε χέρι πάνω στη γραμμή σε σουτ του Τσιλιγκίρη και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Λεόν ευστόχησε και έγραψε το 4-1. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 4-1 θα μείνει μέχρι τέλους, ο δραστήριος Τσιλιγκίρης κατάφερε από κοντά να βάλει και πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό, ύστερα από ασίστ του Γουόρντεν. Καταφέστατα δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος (53' Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Φερνάντες (78' Κυζιρίδης), Νάστος, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν. Διαμαντόπουλος (46' Τσιλιγκίρης).
Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Γκεμίσης (65' Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Ανδρίκος, Κακκαράς, Κορνελάτος (46' Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep