Κρατούν αποστάσεις από τη νίκη

Αχαρναίκός και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 και έχασαν ευκαιρία αναρρίχησης.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε σπουδαίες φάσεις και ρυθμό, Αχαρναϊκός και Κέρκυρα έμειναν μοιραία στη «λευκή» ισοπαλία στο Μενίδι και, μάλιστα, χωρίς να νιώθουν πως το αποτέλεσμα αδικεί κάποιον από τους δύο. Η φιλοξενούμενη είχε περισσότερη ενέργεια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά εκτός από ένα σουτ του Ντουαλά στο οριζόντιο δοκάρι δεν κατάφερε να απειλήσει περισσότερο τον Παγούδη. Ο Αφρικανός αν και κουρασμένος, έβγαλε το 90λεπτο, αλλά αυτή τη φορά δεν «καθάρισε» για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μενιδίου κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση, να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα ο Κουτζαβασίλης να υποχρεωθεί σε δύο, τρεις σημαντικές επεμβάσεις. Η Κέρκυρα «ξύπνησε» πάλι με δύο ενέργειες του Καμπάνταη, ενώ ήταν σαφώς πιο δραστήρια με την είσοδο του Σουάνη στο παιχνίδι.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι δύο αντίπαλοι έμοιαζαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία και δεν ρίσκαραν σε καμία περίπτωση να βγάλουν περισσότερους παίκτες μπροστά. Πλέον η ομάδα του Ιονίου έχασε και άλλο έδαφος στην βαθμολογία και δεν εκμεταλλεύθηκε την ήττα των Τρικάλων στην Ζάκυνθο, ενώ ο Αχαρναϊκός με μικρή συγκομιδή βαθμών στην τελευταία τριάδα αγώνων έχει μείνει αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Η Κέρκυρα είδε τη διαφορά της από τη 2η θέση να μειώνεται στους δύο πόντους, όμως έμεινε για 4ο διαδοχικό ματς μακριά από το τρίποντο και καλείται άμεσα να βελτιωθεί για να μη δει την ψαλίδα να μεγαλώνει.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μωυσιάδης, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (74' Μαρής), Καλογερόπουλος (74' Ταμπάκης), Ματσούκας (86' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο, Καρντόσο (86' Φάμπιο), Κόντος (65' Μακρίδης), Ζορμπάς, Ντουαλά, Καμπάνταης (59' Σουάνης).

ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep