Έκανε σεφτέ!

Πρώτο διπλό (2-1) του Απόλλωνα, που πέρασε από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο Βόλο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του, την τρίτη διαδοχική με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, ενώ παράλληλα υποχρέωσε τους Βολιώτες στην πρώτη τους ήττα στο ΕΑΚ. Ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια των «ερυθρολεύκων» στο σπίτι τους. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 55' (αυτογκόλ Νικολόπουλου) και 81' (Δεληζήσης), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σκοπελίτης στο 66’.

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο ΕΑΚ. Παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Νικολόπουλου στο 55’, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε με την αλλαγή του Σούλη Παπαδόπουλου, τον Φίλιππο Σκοπελίτη. Ο ποδοσφαιριστής των Βολιωτών με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 66’. Το 2-1 σημείωσε ο Δεληζήσης με κεφαλιά στο 81'. Με τη νίκη αυτή η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πλησίασε στον πόντο τον 2ο ΑΟ Τρίκαλα και δείχνει αναγεννημένη με τον Τεννέ στον πάγκο, μετρώντας 3Χ3.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Ζέρης (60’ Σκοπελίτης), Ντεπέτρις, Μοράν (50’ Γουόρντεν), Λεόν (79’ Γκουγκούδης), Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Ψιάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Παρπέξ (68’ Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (89’ Συμελίδης), Αλμπάνης (24’ Τζιώρας).

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep