Έσπασε το ρόδι με την 9η

Ο Πανελευσινιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη (1-0) επί του τραγικού Πανσερραϊκού και πλέον βλέπει με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Το μηδέν στα οκτώ που είχε η ομάδα της Ελευσίνας δημιουργούσε αρνητικό υπόβαθρο για την ψυχολογία της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου, αλλά μπήκε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί με τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0). Ο Μποτωνάκης με ένα πολύ ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ανδρούτσου και έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός παίρνει τη σκυτάλη της αρνητικής ψυχολογίας, αφού δεν πέρασε από την «θεωρητικά» πιο βατή έδρα της κατηγορίας και πλέον παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μέχρι να έρθει το 1-0 (51') ο Πανελευσιανικός είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, πίεζε περισσότερο την εστία του Πανσερραϊκού και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Πλαβούκο μέχρι να σημειώσει το γκολ.

Οι «Σταχυοφόροι» μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ούτε το μηδέν στην εστία τους για το πρώτο ημίχρονο στα οκτώ ματς του πρωταθλήματος της Football League. Όσο για τα «Λιοντάρια»; Είναι άξια της μοίρας τους και θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να αποφύγουν τις περιπέτειες βάσει του προσώπου που δείχνουν.

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0 

ΓΚΟΛ: 51' Μποτωνάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσολακίδης (29' Κορνελάτος), Γκεμίσης, Μποτωνάκης (85' Κασνέτση), Λίτσος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Πλαβούκος (66' Δημόπουλος)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Θ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Κουκόλης (46' Μπαλού), Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (56' Ραμίρεζ), Βοσκόπουλος, Κιοσέ, Πόποβιτς (64' Παπαστεργίου), Μπεριάν, Ατματσίδης, Φουρτάδο  

Last modified onΚυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep