Τη... χόρεψε

Η Λαμία έκανε πάρτι απέναντι στην Παναχαϊκή και την... παρέσυρε με  4-1.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν καταιγιστική, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Παναχαϊκή, της οποίας επικράτησε 4-1 στο ΔΑΚ Λαμίας. Πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 5’, με σκόρερ τον Λεάντρο από τα 11 βήματα. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, Αθανασόπουλο, να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του ακόμη τρεις φορές μέσα σε οκτώ λεπτά! Στο 27’ ο Τζόκιτς με σουτ έκανε το 2-0, στο 30’ ο Πίντο με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 3-0 και στο 35’ ήταν η σειρά του Καραγιάννη με πλασέ να «σκοτώσει» τους Πατρινούς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τζόκιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αψιμαχία με τον Πέδρο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Λαμία ήταν και πάλι αυτή που έχασε την πιο κλασική ευκαιρία με τον Αθανασόπουλο να λέει «όχι» στο τετ α τετ του Πίντο στο 61’. Επίσης, ειχε δύο δοκάρια στο 85' και 90+2' με πρωταγωνιστή τον Νατσιόπουλο. Η Παναχαϊκή κατάφερε απλώς να μειώσει σε 4-1 με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε απέναντι στους Αχαιούς όσα τέρματα είχε σημειώσει σε όλο το πρωτάθλημα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (82’ Νατσιόπουλος), Καραλής (52’ Ενγκουέμ), Πίντο (62’ Νεόφυτος), Σερτζίνιο.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (74’ Περίκο), Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Πινδώνης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης (41’ Ντελέκος), Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος Γ., Χαρτσιάς (41’ Χατζής).

Last modified onΚυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 22:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep