Ισοπαλία... απομάκρυνσης

Η Κέρκυρα μπορεί να γλίτωσε με ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Χανιά, αλλά έχασε κι άλλο έδαφος. Στην έξοδο ο Διγκόζης.

Το τελικό 1-1 μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία για την Κέρκυρα αν αναλογιστεί κανείς πως ήρθε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά. Ωστόσο, προσυέθηκαν άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί και αυτοί είναι που μετρούν στην προσπάθεια των Φαιάκων να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να διατηρήσουν επαφή με την πρώτη δυάδα. Είχαν περισσότερες τελικές (7-5), την κατοχή (63% - 37%), αλλά αυτό - για μία ακόμα φορά - δεν έφτανε, ώστε να φτάσουν στο τρίποντο. Οι Κρητικοί με έξυπνη τακτική και ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Λίτα προηγήθηκαν στο 40' και τα... προσχήματα έσωσε ο Καμπάνταης πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Ιονίου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε ενέργεια και κάποιες τελικές στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά τελικά ο ΑΟ Χανιά ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη και έφτασε στο γκολ με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Λίτα (40').

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπλάζιτς, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 86ο λεπτό με σουτ του Καμπάνταη έπειτα από ωραία επέμβαση του Μπλάζιτς σε κεφαλιά του Γερωργακόπουλου. 

Η αδράνεια των αμυντικών του ΑΟ Χανιά έδωσε στον επιθετικό της Κέρκυρας την ευκαιρία να κάνει το σουτ από τα δύο μέτρα και να στείλει το ματς στην ισοπαλία που μοιάζει να είναι καταδικαστική για το μέλλον του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης μετά την ισοπαλία στη Ζάκυνθο και την ήττα στην Πάτρα, αλλά το νέο στραβοπάτημα δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του Ιονίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ 1-1

ΓΚΟΛ: 86' Καμπάνταης - 40' Λίτα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης (46' Κόντος), Ζορμπάς, Φάμπιο (46' Καρντόσο), Σουάνης (64' Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν (60' Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης (55' Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64' Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.

Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Τακόπουλος, Χ. Τίκας (Καρδίτσας) 

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep