Γράφει ιστορία η Λαμία

Η άμυνα της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα έχει μείνει απαραβίαστη μετά από επτά ματς. Η άμυνα της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα έχει μείνει απαραβίαστη μετά από επτά ματς.


Ιδανικό ξεκινήσει στο πρωτάθλημα για την Λαμία που δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ σε επτά ματς.

Απίστευτη εκκίνηση έχει κάνει η Λαμία στο πρωτάθλημα της Football League, αφού βρίσκεται αήττητη στην κορυφή (6 νίκες – 1 ισοπαλία) και χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της στα επτά ματς που έχουν γίνει τη φετινή σεζόν.
Αυτό εκτός από ρεκόρ για την ομάδα της Φθιώτιδας αποτελεί την καλύτερη επίδοση της ιστορίας στην Β’ Εθνική από το 1983-84 που γίνεται σε έναν όμιλο.
Από τότε που ενοποιήθηκαν οι όμιλοι καμία ομάδα της κατηγορίας δεν είχε καταφέρει να μην δεχθεί γκολ μέχρι την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για να βρει κάποιος ξεκίνημα κοντά στα φετινά δεδομένα της Λαμίας θα πρέπει να πάει στην σεζόν 1989-90 που ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε επτά ματς, αλλά με συντελεστή γκολ 14-3. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκείνη τη σεζόν έκανε την πρώτη του ήττα την 9η αγωνιστική στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με γκολ πέναλτι του Ζήκου και το σερί του σταμάτησε στις 4 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Βέβαια υπάρχουν αρκετά ακόμη σερί αήττητων με πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον Εθνικό Αστέρα το 1997-98 να φτάνει στα 12 ματς με
5 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep