Tα ρεκόρ του Μαρουκάκη

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε για έκτη φορά δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε για έκτη φορά δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν για την ομάδα της Λάρισας, αλλά και για τον ίδιο.

Την προηγούμενη φορά που ο Ματθαίος Μαρουκάκης είχε σκοράρει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στον απέναντι πάγκο ήταν ο Ράτκο Ντόστανιτς, στην αναμέτρηση Καλλιθέα - Διαγοράς Ρόδου τον Οκτώβριο του 2011. 

Πολλές συμπτώσεις κρύβουν τα δύο γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, με τον 26χρονο επιθετικό να σκοράρει μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Το παράδοξο είναι πως την προηγούμενη που το πέτυχε ήταν με τον Ράτκο Ντόστανιτς να βρίσκεται στον αντίπαλο πάγκο. Στις 28 Οκτωβρίου 2011 στην αναμέτρηση Καλλιθέα – Διαγόρας 1-0 σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και τότε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ρόδου ήταν ο Σέρβος προπονητής.

Το γκολ στην πρεμιέρα έδωσε ψυχολογία στον Ματθαίο Μαρουκάκη, ο οποίος την σεζόν 2011-12 έφτασε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα (10). Αυτή ήταν η πιο παραγωγική του χρονιά μέχρι πέρσι που σημείωσε 11 τέρματα με την Παναχαϊκή. Με το πρώτο γκολ που σημείωσε με την ΑΕΛ έφτασε τα 50 σε αγώνες πρωταθλήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί.

Ακόμη μια σύμπτωση που υπάρχει με τον 26χρονο επιθετικό είναι πως αγωνίστηκε ως αντίπαλος στο τελευταίο ματς που είχε δώσει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA ως ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

04/01/12   ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ        2-2
 20/05/12  ΚΑΛΛΙΘΕΑ -  ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ    4-1
 24/02/13  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  -   ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ     5-0
 14/12/14  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  -  ΚΑΛΛΙΘΕΑ    2-0
04/04/15  ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  4-2
26/9/16 ΑΕΛ - ΛΑΜΙΑ 3-0

* Τα τρία πρώτα τα πέτυχε ως ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, με την Παναχαϊκή σημείωσε 2 γκολ στο ίδιο ματς απέναντι στην Καλλιθέα και τον Αχαρναίκό και για έκτη φορά το κατάφερε με την ΑΕΛ κόντρα στην Λαμία. 

 

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep