Πρώτη προπόνηση για Κ19

Σε ρυθμούς Football League μπαίνει τη Δευτέρα (5/9) και η Κ19 της Σπάρτης.

Ξεκινά η προετοιμασία και για την ομάδα Νέων της Σπάρτης το απόγευμα της Δευτέρας (5/9, 15:00), ενόψει του πρωταθλήματος Νέων της Football League που θα αρχίσει τον Νοέμβριο.

Οι νεαροί αθλητές έχουν δώσει ραντεβού με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο των Αμυκλών στις 15:00 και ο Νίκος Μηλιάκος θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ19, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη κ. Ηλίας Κατσογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και υγεία σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η Κ19 είναι το μικρό παιδί της οικογένειας μας και θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση όλων μας, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο θα είναι το συγκοινωνούν δοχείο με την ανδρική ομάδα.

Έτσι και το επίπεδο προπόνησης των παιδιών θα είναι το καλύτερο δυνατό και η Κ19 θα είναι προθάλαμος για την ανδρική μας ομάδας. Είχαμε δεσμευτεί ότι η πλειοψηφία των παιδιών θα είναι Λάκωνες και αυτό έγινε πράξη, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να αναδεικνύουμε και να προωθούμε προς την πρώτη ομάδα, λακωνικό ποδοσφαιρικό «αίμα»».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep