«Εξαιρετική δουλειά στους Νέους»

Οι Θοδωρής Βερνάρδος, Χρόνης Ταχματζίδης μίλησαν για την έως τώρα παρουσία τους στους Νέους του Πανσερραϊκού.

Για τη δουλειά που γίνεται στους Νέους του Πανσερραϊκού και τη φιλοδοξία τους να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τα «λιοντάρια» μίλησαν στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη οι Θοδωρής Βερνάρδος, Χρόνης Ταχματζίδης. Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών και σας την παρουσιάζει...

O 19χρονος εξτρέμ, Θοδωρής Βερνάρδος δήλωσε:

Για την επιλογή του να πάει στον Πανσερραϊκό:
«Είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και αυτό έπαιξε ρόλο. Ο νομός Σερρών είναι ποδοσφαιρικός και ο Πανσερραϊκός μεγάλη και ιστορική ομάδα. Γνώριζα ότι η ομάδα Νέων είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια και έχει βγάλει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω ότι έχει βαριά φανέλα.

Για μένα το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα και είναι μονόδρομος να γίνω επαγγελματίας. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να καθιερωθώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, γιατί όχι στον Πανσερραϊκό».

BΕΡΝΑΡΔΟΣ

Για τη δουλειά στην ομάδα Νέων:
«Είναι πολύ καλή. Και ο κύριος Δημητρίου και ο κύριος Κάκογλου για ένα διάστημα που μας προπόνησε, είναι αξιόλογοι και έμπειροι. Φαίνεται η δουλειά από την κατάταξη και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Ο κάθε προπονητής έχει τις γνώσεις και την εμπειρία και εμείς οφείλουμε να κάνουμε πράξη όσα μας λένε».

Για τις προηγούμενες ομάδες και τις σπουδές του:
«Ξεκινήσα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν ήμουν επτά ετών και έμεινα πέντε χρόνια. Στα 12 χρόνια μου είχα την πρώτη ατομική διάκριση σε ένα τουρνουά και δέχτηκα προτάσεις. Ακολούθησε ένα ταξίδι με πολύ ωραίες εμπειρίες και δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Στα 16 μου γύρισα στον Απόλλωνα και ήμουν εκεί τα δύο τελευταία χρόνια.

Η σχολή μου είναι στην Καβάλα και προσπαθώ να τα συνδυάζω και τα δύο, αλλά είναι δύσκολο. Ο πρώτος μου στόχος είναι το ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να παρακολουθώ και τη σχολή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν μου υπογράφει κανείς πως θα τα καταφέρω με το ποδόσφαιρο».

Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Αριστερό και δεξί εξτρέμ. Ο κύριος Δημητρίου με βάζει και πίσω από τον σέντερ φορ. Μπορώ και εκεί, αλλά περισσότερο το απολαμβάνω σαν εξτρέμ».

Για τους στόχους του:
«Θέλω να γίνω επαγγελματίας. Έχω πολλά όνειρα. Εκτός από τη δίωρη καθημερινή προπόνηση ακολουθώ ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση στο γυμναστήριο. Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου, Νίκο Φράγκο. Απαιτείται καλή διατροφή, ύπνος, ξεκούραση.

Για τη συμμετοχή του στις προπονήσει της πρώτης ομάδας:
«Με κάλεσε πρόσφατα ο κύριος Κάμπος και σημείωσα ένα γκολ. Το άγχος αυτό πρέπει να μετατρέπεται σε θέληση. Θέλω να πετύχω και φροντίζω να ξεπερνάω κάθε δυσκολία».

Ο αμυντικός, Χρόνης Ταχματζίδης είπε:
«Είμαι κι εγώ από τη Θεσσαλονίκη και συνδυάζω τις σπουδές μου στα ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός αναδεικνύει ταλέντα και είναι μια ιστορική ομάδα

Για τη δουλειά που γίνεται και το κίνητρό του:
«Είναι αξιόλογη. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά και να προωθηθούμε στην πρώτη ομάδα. Είναι καλό που η Κ20 είναι κοντά με την πρώτη ομάδα. Έτσι, εύκολα μπορεί κάποιος να προπονηθεί με τους μεγάλους και, γιατί όχι, να γίνει επαγγελματίας».

Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Αγωνίζομαι ως δεξί μπακ. Ξεκίνησα στις ακαδημίες των Ελπίδων Συκεών και έπαιξα στην πρώτη ομάδα. Μετά ακολούθησε η ομάδα Νέων του Ηρακλή. Πήρα πολύτιμες εμπειρίες και αποφάσισα να έρθω εδώ. Είναι σημαντικό να δουλεύεις επαγγελματικά. Δουλειά και βλέπουμε».

Last modified onΠέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep