Η κούπα στις Σέρρες! (photos)

Οι Νέοι του Εθνικού Σερρών νίκησαν 4-2 την ΑΕΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων που έγινε στο Αλκαζάρ.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (14/06) στο Αλκαζάρ ο Εθνικός Σερρών. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασιάδη ήταν ανώτεροι και έφτασαν στην επικράτηση με 4-2.

Ο Χατζηδημητρίου άνοιξε το σκορ στο 11' και στο 40' ο Τσιλούλης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσέλιο, αλλά στο 80' ο Παπίτσας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα των Σερρών.

Η Ένωση στο 90' μείωσε σε 3-2 με σουτ του Κυριαζή, αλλά ο Εθνικός είχε νέα απάντηση και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζηδημητρίου διαμόρφωσε το 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Γρηγοριάδης, Ταϊρης, Σαϊνατούδης (83' Παπαδόπουλος) Κωνσταντίνου, Αγγελίδης, Χατζηδημητρίου, Κεραμιδάς, Τσιλούλης, Δούμτσιος (95' Σιψής) Παπίτσας, Γκάλιος (87' Σαμαράς)

ΑΕΚ: Θ. Τσέλιος, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (71' Ψάνης) Πανουργιάς (84' Πογοσιάν) Βιδάλης, Γαλανόπουλος, Τζάθας (63' Αντωνίου) Καρβουνίδης (84' Λίτσι) Κυριαζής, Η. Τσέλιος (80' Ασπρογιάννης) Βλαχομήτρος (63' Μίχας).

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 18:59

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep