«Αέρας στα πανιά μας»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως ο Εργοτέλης άξιζε αυτή τη νίκη και θα ήταν κρίμα να έφευγε με οτιδήποτε λιγότερο από την αναμέτρηση. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως ο Εργοτέλης άξιζε αυτή τη νίκη και θα ήταν κρίμα να έφευγε με οτιδήποτε λιγότερο από την αναμέτρηση.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε πως ο τρόπος που ήρθε η νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πίστη στην νίκη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του έμεινε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάσμινκο Βέλιτς. Το flnews.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του μετά το 2-1 απέναντι στον Αχαρναϊκό:

«Μια νίκη που έρχεται με τέτοιο τρόπο και σε μια δύσκολη έδρα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και αναζητώντας περισσότερα από την ισοπαλία είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί»

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Θα ήταν άδικο ακόμη και να φύγουμε με την ισοπαλία από εδώ γιατί κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη ώστε να έρθει μια επιβράβευση της καλής δουλειάς που κάνουν από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε μαζί. Νομίζω ότι σε αυτούς αποκλειστικά ανήκει η σημερινή νίκη, όχι μόνο σε όσους έπαιξαν, αλλά και σε εκείνους που ήταν στον πάγκο και εκείνους που έμειναν στην Κρήτη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αχαρναϊκού και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η νίκη προσφέρει περισσότερα στην ψυχολογία και στην πίστη στην ομάδα;

«Θα ήταν άδικο ακόμη και να φύγουμε με την ισοπαλία από εδώ γιατί κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες»

«Είναι σημαντική για εμάς αυτή η νίκη επειδή έχουμε μια νεανική ομάδα που ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν και χρειάζεται αέρα στα πανιά της. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με τα Χανιά που ηττηθήκαμε στην έδρα μας. Σίγουρα μια νίκη που έρχεται με τέτοιο τρόπο και σε μια δύσκολη έδρα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και αναζητώντας περισσότερα από την ισοπαλία είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί».  

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep