Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΛΑΜΙΑ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κοντοχρήστου, η μπάλα στα πόδια του Μπόγιοβιτς που δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
84Βγήκε Γιώργος Κυριακόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ιορδάνης Παπαργυρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Παπαργυρίου αντί Κυριακόπουλου που δεν μπορεί να συνεχίσει.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Βαρέλα, η μπάλα στην περιοχή και από κοντά ο Μαρουκάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Πίτκα να διώχνει σε κόρνερ.
80Βγήκε Φάμπιο Μπαλού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεάντρο Πίντο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Λεάντρο αντί Μπαλού
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα πήγε να αιφνιδιάσει τον Πίτκα που έδιωξε τελευταία στιγμή δύσκολα σε κόρνερ.
76ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
76ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Δημήτρης Ζουλιώτης
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Σιατραβάνης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επεισόδιο ανάμεσα σε Μασούρα και Σιατραβάνη στο κέντρο του γηπέδου προκάλεσε γενική αναταραχή στην αναμέτρηση που προκάλεσε τις κόκκινες κάρτες για Πάτο και Ζουλιώτη.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τόσκας αντί Μίλιεβιτς
72Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τόσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67Βγήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκο Βαρέλα (MΕΣΟΣ)
67Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Βαρέλα αντί Ουρτάδο και Αναστασόπουλος αντί Ροβίθη.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πολ Ουρτάδο
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαλού προσπάθησε να κρεμάσει τον Ξενοδόχοφ που ήταν εκτός εστίας, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στα χέρια του Ξενοδόχοφ που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
61ΔΟΚΑΡΙΦάμπιο Μπαλού
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μαρουκάκης αντί Λαμπρόπουλου
60Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κοτσώνης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπάρχει ένταση στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και η απόφαση του διαιτητή να πάει στο τέταρτο για να κάνει συστάσεις... έφερε την ένταση ανάμεσα στους γενικούς αρχηγούς των δύο ομάδων Θωμάς Κυπαρίσσης και Παύλος Μυροφορίδης. Υπήρξε και φωτοβολίδα που έφυγε από την πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ προς τις εξέδρες των γηπεδούχων.
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κριστιάν Μίλιεβιτς
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Αντεπίθεση της Λαμίας με τον Μπαλού να ανοίγει στον Σιατραβάνη, εκείνος έκανε το σουτ και η ασταθής επέμβαση του Ξενοδόχοφ έφερε την μπάλα στον Μίλιεβιτς που μόνος σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.
52ΓΚΟΛΚριστιάν Μίλιεβιτς
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ζουλιώτης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ δεν είχε αρκετή δύναμη και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ξενοδόχοφ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση έχει πολύ καλό ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες δεν μπορούν να βρουν χώρους για την τελική προσπάθεια, είτε από λάθη, είτε από καλές αμυντικές αντιδράσεις.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για κάποια λεπτά την άμυνα της Λαμίας, αλλά χωρίς να καταφέρει να κάνει κάποια τελική προσπάθεια.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μασούρας
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι, με την Λαμία να πατά πιο καλά στο γήπεδο και να έχει περισσότερες τελικές ενέργειες και να δημιουργεί κινδύνους στην άμυνα της ΑΕΛ που ψάχνει το γκολ με κόντρα επιθέσεις.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μασούρα από την δεξιά πλευρά, η μπάλα σε κόρνερ από τον Πίτκα που έκλεισε την γωνία του.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίλιεβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά η κεφαλιά του Μπαλού έφυγε άουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Κυριακόπουλου παράλληλα με το τέρμα της ΑΕΛ, αλλά ο Σιατραβάνης δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του. Στη συνέχεια έκανε νέο γέμισμα ο Μίλιεβιτς, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ξενοδόχοφ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση από την ομάδα της Λαμίας σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με αρκετούς ποδοσφαιριστές ψηλά και προσπάθειες για σουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πίντο στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Καραγιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το γυριστό που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ροβίθης, Πάτο, Μπόγιοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού, Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Πίντο.

eeep eeep