Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ | Round 3 | 3ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΠΑΟΚ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άστοχο σουτ του Κοροβέση.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Δεληγιαννίδη ο Παναγιωτίδης και στη θέση του Κάκκο ο Κτιστόπουλος.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Γκουγκούδη, η μπάλα άουτ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναγιώτου πάνω στη γραμμή διώχνει τη μπάλα και παραχωρεί κόρνερ έπειτα από γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του τραυματία Σκοπελίτη ο Γκουγκούδης.
68Βγήκε Φίλιππος Σκοπελίτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γκουγκούδης (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κοροβέση
54Βγήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σταύρος Παναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Τσιλιγκίρη ο Παναγιώτου.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ για πέναλτι οι γηπεδούχοι σε χέρι του Σκόνδρα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Κούστα, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ψαλίδι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. ΑΛΛΑΓΕΣ για τις δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ στη θέση του Συράκου ο Κούστα και για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κεσίδης στη θέση του Ντάσιου.
46Βγήκε Γιώργος Ντάσιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κεσίδης (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
32ΓΚΟΛΚώστας Αλαμάνης
32ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Αλαμάνης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1! Ο Νικολιάς σεντράρει από δεξιά, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ κάνουν διαδοχικά λάθη στο κέντρο άμυνας και ο Αλαμάνης με πλασέ ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό Βόλου!
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιλιγκίρη, η μπάλα άουτ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Ο Κάκκο με ωραία ενέργεια σεντράρει από αριστερά και ο Δημητριάδης με αριστερό σουτ στην κίνηση ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ!
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιλιγκίρη, η μπάλα άουτ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσιλιγκίρη από αριστερά, κεφαλιά του Σκοπελίτη, η μπάλα άουτ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Αντόνις, η μπάλα άουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Κάκκο, Συράκος, Δημητριάδης και Δεληγιαννίδης είναι οι ποδοσφαιριστές από τους Νέους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην ενδεκάδα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Μελίσσας, Τοπαλίδης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Τσελεπίδης, Αντόνις, Πατράλης, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης, Κάκκο, Συράκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης, Τσιλιγκίρης, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

eeep eeep