Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΞΑΝΘΗ | Round 3 | 4ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΞΑΝΘΗ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα. Η Ξάνθη στους 16 του Κυπέλλου με το 1-1 απέναντι στον Αγροτικό.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη στον Καμαρά της Ξάνθης για φάουλ στον Πάτο.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λουσέρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ δεν το έπιασε καλά και η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Ξάνθη. Ο Σολτάνι αντί του Νιέτο.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει ο Αγροτικός. Σουτ του Χατζή έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα και κατέληξε κόρνερ.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο αντί του Π. Ορφανίδη.
71Βγήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Τεγούσης (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό. Ο Τεγούσης αντί του Θεοδωρίδη.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Τριανταφυλλάκο, απομάκρυνε δύσκολα ο Ζίβκοβιτς.
67ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΒασίλης Τριανταφυλλάκος
67ΓΚΟΛΒασίλης Τριανταφυλλάκος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 για τον Αγροτικό. Ο Τριανταφυλλάκος σκόραρε από την άσπρη βούλα.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Αγροτικού. Ο Παπαγεωργίου έκανε χέρι, άθελά του.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό. Ο Φελίπε αντί του Γκέκα.
65Βγήκε Γιώργος Γκέκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιόναταν Φιλίπε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Τριάδης έδωσε στον Ορφανίδη, αυτός πλάσαρε μέσα από την περιοχή, απέναντι από τον Γουναρίδη, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Ξάνθη. Εκτός ο Λάζιτς, μέσα ο Τριάδης.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό. Ο Πάτο αντί του Πάλλα.
58Βγήκε Βασίλης Πάλλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στη φάση του γκολ, ο Νιέτο έγινε αποδέκτης της μπάλας από το πόδι του Χατζή, ο οποίος άθελά του έβγαλε τον Ισπανό σε θέση βολής.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για την Ξάνθη. Ο Νιέτο με σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ανάπτυξη από τον Αγροτικό. Ο Γκέσιος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι προ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπλόκαρε.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Θεοδωρίδης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Θεοδωρίδη του Αγροτικού.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπέρ του τον αέρα έχει τώρα ο Αγροτικός Αστέρας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στον Εύοσμο. Στο 0-0 ο Αγροτικός Αστέρας με την Ξάνθη.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Λισγάρα λίγο έξω από την περιοχή, ο Γουναρίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει, τα κατάφερε με διπλή προσπάθεια.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ στην κίνηση από τον Βαφέα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ράνο της Ξάνθης για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αργυρίου.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Π. Ορφανίδη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Νιέτο, κεφαλιά από τον Λισγάρα, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ράνου από δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Αργυρίου.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά, ο Γουναρίδης μπλόκαρε στο δεύτερο δοκάρι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γουάλας από αριστερά, ο Γουναρίδης βγήκε και μάζεψε τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Παπαγεωργίου.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιέτο από δεξιά με το αριστερό, ο Γουναρίδης μπλόκαρε σταθερά.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περίπου 30 οπαδοί της Ξάνθης βρίσκονται στο «Δ. Κοντικάκης».
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Γκέκα από δεξιά, έκανε το γύρισμα, αλλά σε ένα σημείο που δεν υπήρχε κανένας συμπαίκτης του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι στον Εύοσμο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν. Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκέκας, Θεοδωρίδης, Γκέσιος, Πάλλας, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Χατζής, Τριανταφυλλάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Βοηθοί: Διπλάρης (Καρδίτσας), Παρασίου (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντε Λούκας, Γουάλας, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο, Ορφανίδης, Λισγάρας, Καμαρά.

eeep eeep