Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Round 3 | 3ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
3 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπεργκ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, ο Στιλ κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
85Βγήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ρομάνο αντί Ντάσιου και Διαμαντόπουλους αντί Κάσσου
85Βγήκε Γιώργος Ντάσιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-4 Ο Σιατραβάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφτασε στο χατ τρικ.
76ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
76ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΣάββας Σιατραβάνης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Ρέις
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Ρέις του Παναθηναϊκού με δεύτερη κίτρινη για την φάση του πέναλτι.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Βλαχοδήμος αντί Μπουμάλ.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-4 Ο Ντάσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από παράλληλο γύρισμα του Μπεργκ στην προς την εστία.
74AYTOΓΚΟΛΓιώργος Ντάσιος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Τσιάρας αντί Τζάνη
69Βγήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3 Ο Λέτο εκμεταλλεύθηκε τον συνδυασμό των Μπουμάλ - Μπεργκ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λουντ του Παναθηναϊκού.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπεργκ βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, δοκίμασε πάλι το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Χιώτης έδιωξε.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Εμποκού με ωραίο σουτ εκμεταλλεύθηκε την πολύ καλή σέντρα του Μέστο και ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μπεργκ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα τον Χιώτη για να μειώσει και να βάλει τον Παναθηναϊκό πάλι στο παιχνίδι.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Eμποκού πήρε την μπάλα στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τελάντερ του Παναθηναϊκού
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πάνου, ο Πετρόπουλος πήρε την έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στον Τελάντερ και έφυγε κόρνερ.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Λουντ αντί Βιγιαφάνες και Μπεργκ αντί Λεντέσμα
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουμάλ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Σιατραβάνης στέλνει πάλι την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ
43ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
43ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ντάσιο του Απόλλωνα.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεντέσμα έβγαλε ιδανικά τον Λέτο, αλλά ο Αργεντίνος καθυστέρησε και πρόλαβε να διώξει ο Βαλεριάνος.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εμποκού μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πήρε ανάποδη τροχιά και έφυγε προς το κόρνερ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λέτο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από την εστία.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δεληζήσης πήρε την μπάλα στην περιοχή σε θέση βολής, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και κατέληξε πολλά μέτρα άουτ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ, η μπάλα άλλαξε πορεία, αλλά ο Στιλ πρόλαβε να αντιδράσει και να διώξει την μπάλα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πάνο του Απόλλωνα
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λέτο μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Τζάνης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Τζάνη του Απόλλωνα.
11ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σιατραβάνης πήρε την μπάλα από λάθος υπολογισμό του Ιβανόφ και με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα.
11ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Πετρόπουλος βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να κρεμάσει τον Στυλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μπλόκαρε.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κονέ, Κάσσος, Τζάνης, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Πετρόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Νατσιούλας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Mέστο, Xουχούμης, Τελάντερ, Iβάνοφ, Λεντέσμα, Pέις, Εμπουκού, Mπουμάλ, Bιγιαφάνιες, Λετο.

eeep eeep