Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCH
CENTER
9η Αγωνιστική
  • Νίκη ΒόλουΑν. Καρδίτσας 21 FT
  • Νέστος Χρυσ.Πανθρακικός 13 FT
  • ΑΕΛΟλυμπιακός Β' 21 FT
  • Ελλάς ΣύρουKallithea 10 FT
  • ΠανιώνιοςΠανσερραϊκός 50 FT
  • ΠΑΟΚ Β'Ζάκυνθος 11 FT
  • Αστέρας Β'ΠΑΣ Πύργος 11 FT
  • ΜαρκόΑπ. Καλαμαριάς 20 FT

Μπαλωθιές πρωτιάς ο Εργοτέλης!

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 2-0 τον Θρασύβουλο και βρέθηκε μόνος πρώτος στη Football League.

Μπαλωθιές πρωτιάς ο Εργοτέλης!

Μεγάλος ευνοημένος της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 2-0 τον Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στη Football League. Μπορεί να καθυστέρησε να σκοράρει ο «Έργο», ωστόσο έκανε το καθήκον του και βούλιαξε τον Θρασύβουλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο σπουδαίος αρχηγός Ρομάνο, που δεν φημίζεται ασφαλώς για το ύψος του, έπιασε την κεφαλιά και έδειξε τον δρόμο της νίκης. Το 2-0 έκανε στο 65′ ο Ζαχόρα και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Πλέον το ηρακλειώτικο συγκρότημα ταξιδεύει στο Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης – Βασίλης Πλεσίτης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (59′ Μπουχαλάκης), Γκαντιάγκα, Ρομάνο (84′ Χρυσοφάκης), Χαντί, Βερπακόφσκις (71′ Χαλκιαδάκης), Ζαχόρα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Αρκουμάνης (70′ Μπάτσι), Μπακάλης, Πάνος, Καλαμιώτης, Σκαμαντζούρας (80′ Σιακαβάρας), Σκόνδρας (61′ Γεωργιάδης), Προβατίδης, Σκόνδρας, Καλογιάννης, Βλασόπουλος, Κακλαμάνος.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)